Alle bouwvuil buiten met onze opleveringsschoonmaak

Wat kunnen we voor u doen?

Schoonmaak van nieuwbouwwoningen
en renovatieprojecten

De verhuisdozen staan klaar, maar voor u vertrekt kan uw woning nog een laatste grondige schoonmaak gebruiken? U heeft net verbouwingen achter de rug en u wilt alle vuiligheid buiten? Of uw nieuwbouw is pas af en verdient een deftige poetsbeurt? Dan is de opleveringsschoonmaak van ForzaPura wat u zoekt.

We komen zowel uw woning als uw kantoor uitvoerig onder handen nemen. Op die manier kunnen u, uw gasten en uw personeel genieten van een kraaknet gebouw. Onze opleveringsschoonmaak is er één waarbij we van uw woning of kantoor de meest blinkende balzaal van België maken.

Opleveringsschoonmaak | Schoonmaak na verbouwing
Opleveringsschoonmaak | Schoonmaak na verbouwing

Ramen, deuren, wanden, plafonds,…
een totale schoonmaak van uw project

Als u een verbouwing laat uitvoeren of u laat een nieuwbouw zetten, mag u er altijd van uitgaan dat daar heel wat vuil bij komt kijken. Kalk, cementsluier en stof zijn maar enkele voorbeelden van bouwvuil. Bij ForzaPura combineren we onze ervaring met de nieuwste materialen en technieken om uw woning of kantoor te ontdoen van al dat hardnekkig en onvermijdelijk bouwvuil.

Bij een opleveringsschoonmaak wassen we zowel uw ramen aan de binnen- als aan de buitenkant. Maar we doen veel meer dan dat. Vloeren, deuren, wanden, plafonds en sanitair worden opgeleverd met de grootste glans. Niets kan ontglippen aan de alziende ogen van onze vakmensen.

Gaat u verhuizen of trekt u in in een gloednieuw gebouw? Dan kunt u voor de opleveringsschoonmaak rekenen op het professionele werk van ForzaPura. Of dat nu in Kluisbergen, Oudenaarde, Kruisem, Gavere, Waregem of Torhout is, wij komen graag tot bij u.

Voor meer info of een afspraak, kunt u ons altijd contacteren op 0472 53 18 51.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact op.