Kraaknette gevels dankzij ForzaPura

Wat kunnen we voor u doen?

Kraaknette gevels dankzij ForzaPura

Heeft u een mooi bedrijfsgebouw, vanbinnen én vanbuiten, maar komt het er niet helemaal uit omdat uw gevel vuil is? ForzaPura brengt graag redding. Voor verschillende vormen van gevelreiniging en gevelbehandelingen kan u bij ons terecht.

Enerzijds kan u bij ons terecht om uw gevel te laten reinigen met stoom. In dat geval nemen wij uw volledige gevel onder handen met onze professionele stoomgenerator. De verzadigde stoom bevat temperaturen tussen 120 en 160 graden en is enorm milieuvriendelijk. Er worden namelijk geen schadelijke chemicaliën of andere schoonmaakmiddelen aan het water toegevoegd. Nadien spoelen we uw bedrijfsgevel af met water en blinkt hij als nieuw.

Anderzijds kan u op ons rekenen voor het impregneren van uw gevel. Dat betekent dat we een waterafstotend middel aanbrengen op de gevel. Dit noemen we ook een hydrofuge van de gevel. Zo krijgen mos, algen of schimmels minder kans om zich vast de hechten aan de muur en blijft het resultaat langer netjes. Uiteraard kan u ervoor kiezen om tegelijk uw gevel te laten schoonmaken en impregneren. 

Ramen wassen | Ramen wassen Kluisbergen | Ramen wassen Waregem
Ramen wassen | Ramen wassen Kluisbergen | Ramen wassen Waregem

Wilt u een kraaknette gevel voor uw bedrijfsgebouw?

Of combineert u graag een professionele gevelreiniging met andere diensten van ForzaPura, zodat uw volledige bedrijf een glanzende uitstraling krijgt?

Aarzel dan vooral niet om een afspraak te maken.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact op.