Snel en efficient
Specialisatie bedrijven
Gratis offerte voorstel

Schoonmaken met passie én ervaring.

De drijvende kracht achter Forza Pura

Een grote glimlach, een vleugje humor en een goede babbel: dat is wat Benoit Gelle omschrijft. Hij is de drijvende kracht achter ForzaPura.

Vanuit zijn jarenlange ervaring haalde Benoit het idee om ForzaPura uit de grond te stampen. En dat is een schot in de roos. Benoit is gepassioneerd in alles wat hij doet, waardoor ForzaPura elke dag groeit door zijn tevreden klanten.

Een continue glans

Een continue glans, overal waar u kijkt: dat is waar ForzaPura wil voor gaan. Zowel bij u thuis als op het werk. Dag in dag uit zetten we alles op alles om overal waar we komen al het vuil mee te nemen. Daarvoor kunnen we rekenen op onze ervaring én onze voortdurende bijscholing. Wij werken steeds met de nieuwste technieken en materialen, om telkens het beste resultaat te verkrijgen.

Actief in Oost- en West-Vlaanderen

Als schoonmaakbedrijf zijn wij actief in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Kluisbergen, Kruisem, Oudenaarde, Gavere, Waregem en Torhout kennen geen geheimen voor ons. Of het nu is om ramen te wassen, feestzalen of kantoren schoon te maken, een opleveringsschoonmaak uit te voeren of op te treden als mobiele carwash, ForzaPura doet het allemaal.

U kunt ons altijd contacteren op 0472 53 18 51. 

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact op.