Mobiele carwash

Een blinkend wagenpark straalt professionaliteit uit.
Vanaf 5 auto’s zorg Forzapura voor de perfecte glans!

Wat kunnen we voor u doen?

Wij komen tot bij u voor het reinigen van uw wagenpark.

Een blinkende bedrijfs-, bestel- of vrachtwagen: wie heeft dat niet graag? Een blinkende wagen hebben is tof, maar hem kuisen is vaak tijdrovend. Ook naar de carwash gaan duurt de dag van vandaag steeds langer en langer. ForzaPura biedt u daarom dé ultieme oplossing: de mobiele carwash. Met andere woorden: wij brengen de carwash tot bij u.

Kwalitatief werk tegen een sterke prijs: dat is wat we u bij ForzaPura aanbieden. Ook met onze mobiele carwash kunt u ervan op aan dat uw wagenpark na ons bezoek er volledig anders uitziet – in een positieve zin, natuurlijk.

We zetten onze jarenlange ervaring in bij verschillende schoonmaakklussen. Eén daarvan is het kuisen van wagens, groot en klein. Wanneer we tot bij u komen, brengen we steeds ons eigen professioneel materiaal mee. Daarnaast maakt ons team ook gebruik van de nieuwste technieken en producten.

Min. aantal: vanaf 5 auto’s

Verlies geen kostbare tijd meer.

Met onze mobiele carwash kuisen we zowel de buiten- als de binnenkant van uw bedrijfs-, bestel- of vrachtwagens. Zo ziet uw wagenpark er altijd stralend uit en dat heeft meerdere positieve gevolgen. Als eerste voelt uw personeel zich stukken beter, want een propere werkomgeving verricht wonderen. Maar ook uw klanten voelen zich altijd beter gerespecteerd als u met propere voertuigen langskomt. Bovendien zorgen tevreden klanten ervoor dat u dat ook bent. En op onze beurt zijn wij ook pas tevreden als u dat bent.

Geef toe, een carwash die tot bij u komt, dat klinkt toch als muziek in de oren? Door ons tot bij u te laten komen, bespaart u veel tijd. Uw personeel kan zich ook bezighouden met het echte werk, en hoeft dus niet zelf de baan op om de wagens te wassen.

Dankzij de mobiele carwash van ForzaPura verliest u niet langer kostbare tijd als u uw bedrijfs-, bestel- of vrachtwagen wilt (laten) wassen. Als u een vraag heeft of en afspraak wilt maken, kunt u ons altijd contacteren op 0472 53 18 51.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact op.