Schoonmaak van feestzalen

Straal op de dansvloer dankzij onze schoonmaak van feestzalen.

Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud & schoonmaak van feestzalen

U huurt een feestzaal en wilt die proper achterlaten? Of u verhuurt een feestzaal en wilt uw klanten een stralende zaal presenteren? Dan zit er maar één iets op: de zaal moet gekuist worden. Waarom zou u uw kostbare tijd verdoen met de schoonmaak van een feestzaal?

Als huurder of verhuurder heeft u toch veel belangrijkere zaken aan het hoofd? Let op, zo’n kraaknette feestzaal is één van de belangrijkste elementen voor een geslaagd feest. En net daarom is er ForzaPura, want wij nemen die schoonmaak voor onze rekening.

Een stralende feestzaal dankzij Forzapura

De catering, muziek en aankleding zijn belangrijke elementen voor een geslaagd feest. Maar wij zijn er rotsvast van overtuigd dat ook een stralende feestzaal zijn plaatsje verdient in dat rijtje. Daarom weten we als geen ander hoe we de schoonmaak van een zaal moeten aanpakken.

ForzaPura heeft een deskundig team dat dankzij jarenlange ervaring elke zaal laat schitteren als nooit tevoren. Met een continue bijscholing houden we onze kennis up-to-date. Zo bent u steeds zeker dat we met de juiste technieken, producten en materialen aan de slag gaan.

Bij ForzaPura bieden we u meer dan enkel een schoonmaak van de feestzaal. Ook bij de start van een nieuw zomerseizoen kunt u op ons rekenen. We nemen uw terras en terrasmeubelen stevig onder handen zodat ze klaar zijn voor talloze nieuwe feesten.

Meer dan de feestzaal alleen…

Maar ook binnen is onze service een totaalpakket. Naast de zaal, staan wij ook in voor de schoonmaak van uw keuken met bijhorende apparaten, het sanitair en alle andere bijkomende ruimtes.

Dankzij de schoonmaak van ForzaPura levert u als huurder of verhuurder telkens opnieuw een propere feestzaal af.

Voor vragen, meer info of een afspraak, kunt u altijd terecht op 0472 53 18 51.

Wenst u een afspraak?

Neem dan vrijblijvend contact op.